Bestrating

Bestrating , traditioneel of machinaal aangebracht

 

Wij zijn een gespecialiseerd bestrating bedrijf dat vanuit Driebergen landelijk opereert. Wij zijn gespecialiseerd in bestrating, sloopwerk, grondwerk en riolering . Met onze gemotiveerde en vakkundige medewerkers zijn wij gespecialiseerd in diverse werkzaamheden betreffende bestrating en werken wij volgens de VCA- en ISO-normen. U kunt bij ons kiezen om de bestrating machinaal of traditioneel te laten plaatsen. Ons succes met bestrating werkzaamheden is daarnaast ook te danken aan praktijkgericht bedenken van oplossingen en onze strakke planning.

Wij verrichten diverse soorten bestrating zoals traditionele bestrating, machinale bestrating vaak in combinatie met grondwerk projecten. U kunt dus wel zeggen dat Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. thuis is in alle soorten bestrating. Deze traditionele soort bestrating zorgt voor een verfraaiing van de leefomgeving. Daarnaast is Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. al jarenlang gespecialiseerd in het machinaal aanbrengen van verschillende soorten bestrating. Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. maakt gebruik bij bestrating van diverse soorten machines met als doel het werk voor de stratemakers fysiek minder zwaar te maken.

Naast traditionele en machinale bestrating bent u bij ons ook voor riolering aan het juiste adres. Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. heeft alles in huis om u ook hierin van dienst te kunnen zijn.  Wij kiezen er tevens bewust voor om zoveel mogelijk bestrating machinaal aan te brengen. We nemen in machinale bestrating geen afwachtende houding aan maar proberen hierin voorop te lopen. Voor meer informatie over bestrating bij Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. kunt u gerust contact opnemen.

Bestrating , verharding aanleggen in straatwerk blijft vakwerk

Wenst u meer informatie te ontvangen over Bestrating, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.