Machinaal straatwerk

DWW Driebergen : specialist op het gebied van machinaal straatwerk.

DWW Driebergen is al jaren actief op het gebied van machinaal straatwerk. Mede door de richtlijnen van de arbeidsinspectie, die machinaal straatwerk bij bepaalde omstandigheden verplicht stelt is het machinaal straatwerk sterk in opkomst. Straten is zwaar werk en stratenmakers raken dan ook vaak vroegtijdig arbeidsongeschikt, door middel van machinaal straatwerk is dit tegen te houden.

We willen natuurlijk niet dat onze medewerkers het fysiek veelste zwaar hebben bij het straten, daarom hebben wij gekozen voor machinaal straatwerk. Door het gebruik van verschillende soorten machines bij het straten, wordt het werk voor de stratenmaker minder belastend. Omdat er steeds weer nieuwe ontwikkelingen komen op het gebied van machinaal straatwerk, worden ook onze werkmethodes voortdurend aangepast.

DWW Driebergen werkt met kranen met hoogvacuumpompen. Door middel van machinaal straatwerk, kunnen wij ons werk in korte tijd uitvoeren. Wij zijn al ver gevorderd in alle ontwikkelingen rondom machinaal straatwerk en regelmatig werken wij samen met opdrachtgevers om verbeteringen te zoeken. Wilt u meer informatie over ons bedrijf en/of machinaal straatwerk, neem dan contact op met DWW Driebergen.

Machinaal straatwerk voorkomt overbelasting van stratenmakers

Wenst u meer informatie te ontvangen over Machinaal straatwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.