Straatwerk

Straatwerk is waar Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. het beste in is.

Goed straatwerk is van belang voor wegen, trottoirs, pleinen en parkeerterreinen. Goed neergelegd straatwerk kan voor jaren liggen en hoe beter en strakker het ligt des te langer je er mee kan doen. Straatwerk kan tegenwoordig op 2 manier gelegd worden. Via traditionele straatwerk en/of Machinaal straatwerk. Met tradtioneel straatwerk kan je mooie patronen aanleggen en wat fraaier bestraten maar met machinaal straatwerk kan je weer snel werken en het belast de stratenmakers enorm.

 

Ook in sier straatwerk voor onder andere winkelgebieden of particuliere toepassingen zijn wij gespecialiseerd. Straatwerk blijft vakwerk; door opleidingen te volgen, blijven onze medewerkers steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. De enthousiaste straatmakers van ons bedrijf bestaan uit vakmensen die zeer ervaren zijn in het aanleggen en herstellen van alle soorten straatwerk. Om het zware werk van de straatmaker te kunnen compenseren, wordt tegenwoordig vaak gekozen voor machinaal straatwerk.

In de toekomst zal de ARBO- wetgeving steeds strenger gaan toezien op de arbeidsomstandigheden van het straatwerk. Vandaar dat wij oop dit moment al reeds machinaal straten. Met behulp van een kleine shovel en/of vacuümapparatuur worden stenen en banden “machinaal” in kort tijdsbestek verwerkt. Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.  gespecialiseerd in alle soorten straatwerk. Naast straatwerk doen wij ook  grondwerk en riolering.

Straatwerk laat u doen door Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Straatwerk , vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.