Machinaal straten

Machinaal straten laat u doen door Driebergse Weg- en Waterbouw b.v.

 

DWW is al jarenlang actief op het gebied van het machinaal straten. Door de opkomst van machinaal straten, mede ontstaan door de richtlijn van de arbeidsinspectie welke het machinaal straten onder bepaalde omstandigheden verplicht stelt, kunnen wij nu ons voordeel doen met onze jarenlange ervaring in machinaal straten.

Een aanzienlijk deel van de stratenmakers beland voor het behalen van de pensioengerechtigde leeftijd in de ziektewet of is vroegtijdig arbeidsongeschikt door het zware werk daarom staan wij achter machinaal straten. Op het gebied van machinaal straten maken wij gebruik van diverse soorten machines met als doel het werk van de stratenmaker fysiek minder belastend te maken. Daarom kiezen wij voor machinaal straten.

In de toekomst zal de ARBO- wetgeving strenger gaan toezien op de arbeidsomstandigheden van het straatwerk. Vandaar dat wij ons hebben gespecialiseerd in machinaal straten. Met behulp van een kleine shovel en/of vacuümapparatuur worden stenen en banden “machinaal” in kort tijdsbestek verwerkt. Driebergse Weg- en Waterbouw b.v. is gespecialiseerd in straatwerk.

Machinaal straten is de toekomst.

Wenst u meer informatie te ontvangen over Machinaal straten, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.